Το αγαπημένο μου μπουφαν μηχανης

Χρόνια που οδηγώ μηχανή, έχω αλλάξει πολλά μπουφαν μοτοσυκλετας. Κλασσικά μου αρέσουν αυτά που αρέσουν στους περισσότερους, τα παλιά με το δέρμα και τα πετσινα μπατζάκια τα οποία έχουν πολύ ιδιαίτερο στύλ. Τι να κάνουμε όμως που πλεον έχει γυρίσει το υλικό και έχουν εξελίξει το θέμα των υλικών εκτός δέρματος. Για εμάς που είμαστε παλιοί είναι δύσκολο να μεταβούμε σε νεα υλικά. Παρόλαυτά το αγαπημένο μου μπουφάν μετά από αγορά και χρήση 1 χρόνου είναι μακράν ένα της μάρκας dainese και το συγκεκριμένο μοντέλο:

μπουφαν μηχανης

το αγαπημενο μου μπουφαν μηχανης

Συγκεκριμένα το κατάστημα το είχε 50 ευρώ πιο φθηνά από παντού. Οπότε αν και είναι ενα μπουφαν που είναι σχετικά ακριβό, είπα πως με την εκπτωση αξίζει να επενδύσεις. Η μάρκα είναι μακράν η καλύτερη και σε βάθος χρόνου πιο οικονομική, αφού θα σου κρατήσει καιρό.

Αυτό το μπουφαν μηχανης είναι 4 εποχών, δηλαδή αναλόγως πως είναι οι καιρικές συνθήκες το προσαρμόζεις για να κινήσε πιο εύκολα. Για να ρυθμίσεις τη θερμοκρασία, αφαιρείς αν θές την αδιάβροχη μεμβράνη όταν δεν έχει βροχή, αφαιρείς την θερμική επένδυση. Έχει ενα εξωτερικό ύφασμα το οποίο και αυτό αν θέλετε αφαιρείτε όπως και τα μανίκια και μετατρέπεται σε γιλέκο.

Έχει επίσης πολλαπλές τσέπες, εσωτερικές εγγραφών, 5 εξωτερικές, και πίσω εξωτερική θήκη.

Γενικά το μπουφάν είναι άψογο! Είμαι ερωτευμένος μαζί του. Αυτή τη στιγμή έχει 339 ευρώ και πιστέψτε με αξίζει. Φυσικά σε μάυρο χρώμα! Έχει βέβαια και άλλα μποντέλα και μεγαλη ποικιλια σε μπουφαν μηχανης.

Εϊμαι πολύ ευχαριστημένος από το http://www.moto-accessories.gr/ για αξεσουαρ μοτο!!

Για να είστε απολύτως ασφαλής πάντως δείτε και το infographic που εξηγεί πώς προστατεύεται το σώμα μας από τους τραυματισμούς και τα ατυχήματα:

traumatismoi kai prostasia me mpoufan mixanis

προστασια απο τραυματισμουςμε μπουφαν μηχανης

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s